Бакалія

До бакалії відносяться крупи, каші, макаронні вироби, цукор, сіль та інші сипучі продукти. Для упаковки даної

категорії продуктів можна використовувати моноплівки і ламіновані (багатошарові) матеріали.

Матеріали: PE, PET+BOPРмет.+РЕ, ВОРР+ВОРРмет.

Властивості:

- стійкість до пошкоджень;

- хороша прозорість;

- відмінне ковзання;

- висока механічна міцність;

- відмінний бар'єр по вологості.

 Снеки

До продукції снекової категорії відносяться чіпси, горішки, сухофрукти, сухарики, насіння, подушечки, сушені морепродукти.

Пакувальні матеріали для таких продуктів повинні володіти високими бар'єрними властивостями, тому, як правило, застосовуємо ламіновані структури, що складаються з двох і більше шарів плівок.

Матеріали: РЕТ+ВОРРмет.+РЕ, РЕТ+АL+PE, PET+BOPPмет., ВОРР+ВОРРперл.

Властивості:

- низький вміст вологи;

- міцність;

- високий бар'єр по газу, вологості, світлу, жиру і запаху;

- привабливий зовнішній вигляд;

- температурна стійкість.

 Кондитерські вироби

До цієї категорії продуктів відносяться цукерки, шоколад, мармелад, карамель, вафлі, рулети, кекси, печиво та багато інших кондитерських виробів.

Основне завдання індивідуальної упаковки для цукерок - це забезпечення привабливого зовнішнього вигляду і високої продуктивності фасувальних машин.

Матеріали: ВОРРмет./перл., ВОРР+ВОРР/ВОРРмет./ВОРРперл., РЕТ+ВОРРмет., ВОРР/РЕТ+AL, Polyphane, PVC.

Особливості:

- високий бар'єр по газам, вологості, світлу, жиру і запаху;

- твіст-ефект;

- міцність;

- хороше ковзання;

- привабливий зовнішній вигляд.

 Хлібобулочні вироби

Для упаковки хлібобулочних виробів ми застосовуємо однослойну плівку з нанесенням зовнішньої друку. В основному це – поліпропіленовий матеріал. Товар, що добре проглядається через пакувальний матеріал, має яскравий зовнішній вигляд та інформує покупця про термін придатності, виробника, склад.

Упаковка хлібобулочних виробів повинна бути швидкою, економічною, безпечною і якісною. 

Матеріали: ВОРР+ВОРР, СPP

Особливості:

привабливий зовнішній вигляд;

- стійкість до пошкоджень;

- хороша прозорість;

 Кава і чай  

Основні вимоги до упаковки кави та чаю - це збереження аромату і властивостей натурального продукту. В цьому випадку багатошаровий матеріал на основі фольги прекрасно зберігає продукт, забезпечує стійкість і забезпечує збереження властивостей ароматної кави і чаю.

Матеріали: 

Чай: ВОРР+ВОРРмет., РЕТ+ВОРР.

Кава: РЕТ+AL+PE, ВОРР+ВОРРмет., РЕТ+AL+PE, PET+BOPPмет./РЕТмет.+РЕ.

Властивості: 

- бар'єр по запаху, газу, вологості і світлу;

- привабливий зовнішній вигляд;

- міцність

 Масложирова продукція

 

 

До цього виду продуктів відносяться майонез, соуси, кетчупи, молочні продукти, масло, маргарин, згущене молоко.
Для вершкового масла, маргарину, дріжджів ми використовуємо кашированну фольгу, на яку прекрасно наноситься друк, яка створює захист від світла і вологи, прекрасно зберігає форму після формування, не впливає на властивості продуктів.

Матеріали: РЕТ+РЕ, фольга каширована.

Властивості:

високі бар'єрні властивості: газо-, водо- та ароматонепроникність;

- жиростійкість;

- світловідбиваюча здатність;

- стійкість до агресивних компонентів;

- міцність;

- експлуатаційна надійність

 

Продукти глибокої заморозки

Головні вимога до упаковки - це захист від тепла і світла, механічна міцність, герметичність. Від дії цих зовнішніх факторів продукт захищає пакувальний матеріал, стійкий до охолодження.

В першу чергу, пакувальний матеріал повинен витримувати тривале зберігання при низькій температурі без погіршення своїх характеристик. Нанесений на плівку малюнок повинен не змінюватися при зберіганні в умовах температури -40С, не прилипати до рук при наступному підвищенні температури.

Матеріали: BOPP/PET+PET, РЕ, ВОРР+ВОРР

Властивості:

- високий бар'єрні властивості по запаху, газу, світлу, вологості;

- стійкість до проколу;

- зберігання властивостей при низькій температурі

 Фармацевтична продукція

Матеріали: ВОРРперл., РЕТ+РЕ

Властивості:

- висока гігієнічність;

- привабливий зовнішній вигляд;

- бар'єрні властивості;

- висока міцність і герметичність.